#104757: "Tree frog counting wrong displayed"
Hva handler denne rapporten om?
Hva har skjedd, eller hva gjelder det? Vennligst velg
Detaljert beskrivelse
• Vennligst beskriv visningsproblemet. Hvis du har et skjermbilde av denne feilen (alltid lurt) kan du bruke Imgur.com for å laste det opp og kopiere inn lenken til bildet her.
Counting after finish round/year 2: the display of the tree frog is 1 point, but the rules says, the frog counts double, if in water AND djungle - what it is here through the extra card with djungle habitat.
The counting is right, I think, but the display wrong (the black big number over the card).• Hvilken nettleser bruker du?
Google Chrome v111
Rapporthistorikk
Legg til noe i denne rapporten
- En annen bord ID / flytt ID
- Løste F5 problemet?
- Oppstod problemet gjentatte ganger? Hver gang? Tilfeldig?
- Hvis du har et skjermbilde av denne feilen (alltid lurt) kan du bruke Imgur.com for å laste det opp og kopiere inn lenken til bildet her.