Alle rapporter
paperworld_displayed rapporter
#153146: "Je ne peux pas placer le 5 bleu mais je peux placer le 5 noir ? Sais tu pourquoi ? "
notabug: Dette er ikke en feil
1
Hva handler denne rapporten om?
Hva har skjedd, eller hva gjelder det? Vennligst velg
Regler: en regel i spillet har ikke blitt respektert
Detaljert beskrivelse
• Hvilken del av reglene ble ikke respektert av BGA-tilpasningen
Je devrais pouvoir faire le saut sur les 2• Er regelbruddet tydelig i spilloggen? Hvis ja, Hvilket trekknummer?
.• Hvilken nettleser bruker du?
Google Chrome v131
Rapporthistorikk
jan. 14 th 2025 13:06 •
jan. 14 th 2025 13:57 •
Legg til noe i denne rapporten
Legg til her noe som synes relevant for å reprodusere denne feilen eller forstå forslaget ditt:
- En annen bord ID / flytt ID
- Løste F5 problemet?
- Oppstod problemet gjentatte ganger? Hver gang? Tilfeldig?
- Hvis du har et skjermbilde av denne feilen (alltid lurt) kan du bruke Imgur.com for å laste det opp og kopiere inn lenken til bildet her.