Alle rapporter
welcometothemoon_displayed rapporter
#162347: "Solo cards not acting correctly the second time through"
Hva handler denne rapporten om?
Hva har skjedd, eller hva gjelder det? Vennligst velg
Regler: en regel i spillet har ikke blitt respektert
Detaljert beskrivelse
• Hvilken del av reglene ble ikke respektert av BGA-tilpasningen
When you draw an ASTRA solo card the second time, it's supposed to both do the original ASTRA action, AND check for flipping a goal over. Right now, it's just doing the second part of that. (See page 8 of the English rulebook for the relevant rule.)• Er regelbruddet tydelig i spilloggen? Hvis ja, Hvilket trekknummer?
Yes, move 64 (the beginning of turn 25)• Hvilken nettleser bruker du?
Google Chrome v134
Rapporthistorikk
gailbear • Feilen har ikke blitt reprodusert av utviklerne enda:
mars 24 th 2025 1:14 •
mars 24 th 2025 8:34 • Table 648450943 move 81 shows it happening in scenario 1 - I still had one available sabotage on the board at the time that happened (in the first water quarter if I recall correctly).
F5 did not fix my problem. So far this has happened both times I've encountered a card a second time. I don't know what I would screenshot to show this, so I don't have one, but if something would be useful to screenshot, I'm happy to be on the lookout for it.
F5 did not fix my problem. So far this has happened both times I've encountered a card a second time. I don't know what I would screenshot to show this, so I don't have one, but if something would be useful to screenshot, I'm happy to be on the lookout for it.
Legg til noe i denne rapporten
Legg til her noe som synes relevant for å reprodusere denne feilen eller forstå forslaget ditt:
- En annen bord ID / flytt ID
- Løste F5 problemet?
- Oppstod problemet gjentatte ganger? Hver gang? Tilfeldig?
- Hvis du har et skjermbilde av denne feilen (alltid lurt) kan du bruke Imgur.com for å laste det opp og kopiere inn lenken til bildet her.