Alle rapporter
Takenoko rapporter
#1992: "Cannot take "gardener" objectives cards during last turn"
Hva handler denne rapporten om?
Hva har skjedd, eller hva gjelder det? Vennligst velg
Brukergrensesnittet hindret meg i fra å gjøre en handling som er tillatt i følge reglene
Detaljert beskrivelse
• Hva var spillhandlingen du ønsket å gjøre?
Take a new gardener objective• Hva prøvde du å gjøre for å trigge denne spillhandlingen?
Click "gardener"• Hva skjer når du prøver å gjøre dette (feilmelding, meldingsstatus for meldingsfelt, ...)?
"all objectives are already completed"• Hvilken nettleser bruker du?
Mozilla v5
Rapporthistorikk
BaïBow • Feilen har ikke blitt reprodusert av utviklerne enda:
des. 17 th 2014 10:43 • Refreshing the page didn't change anything.
Not the first time it happens...
Not the first time it happens...
KTHD • Feilen har ikke blitt reprodusert av utviklerne enda:
april 3 rd 2015 3:17 • This happens to me at least once per game.
pando • Feilen har ikke blitt reprodusert av utviklerne enda:
nov. 18 th 2016 4:37 • I have seen this often where the interface says "objective already completed" - if I click on the card type I want a few more times it allows me to select it ok.
I don't know if it is a fault at the start that I cannot select the card or a fault afterwards where I can (is there anything in the rules that says I can only complete a certain number of one card type?).
It doesn't occur every time.
Last noticed on table #25137512
Currently move #250, so think it was move #249 (my last turn).
I don't know if it is a fault at the start that I cannot select the card or a fault afterwards where I can (is there anything in the rules that says I can only complete a certain number of one card type?).
It doesn't occur every time.
Last noticed on table #25137512
Currently move #250, so think it was move #249 (my last turn).
chrisa • Feilen har ikke blitt reprodusert av utviklerne enda:
nov. 18 th 2016 15:51 • As stated in the rules, you cannot draw an objective card that is already completed (at least for plots and gardener objectives). When this happens, you get the message you mentioned. You can then click again to draw another card. Unless all objectives have already been completed, you eventually draw a valid card.
There's no bug here.
There's no bug here.
Jampa • Feilen har ikke blitt reprodusert av utviklerne enda:
april 18 th 2017 1:50 • really? i guess i'm used to the board game rules, is online different? it seems a strange online rule if you are right chrisa! it is so strange when it says it - or that there are no cards available but there should be 2 etc
archichick10 • Feilen har ikke blitt reprodusert av utviklerne enda:
april 22 nd 2020 22:40 • happening a lot in Takenoko games. Just won't let you pick the objective card you want. Having to pick another objective instead as can't undo the move.
DuchessGazelle30 • Feilen har ikke blitt reprodusert av utviklerne enda:
nov. 13 th 2020 23:31 • This problem is continuing to happen and all players are affected by this bug
Waveney • Feilen har ikke blitt reprodusert av utviklerne enda:
mars 27 th 2021 8:45 • Still a bug - on last turn it reports this for plots and gardener cards
Manouchka del sol • Feilen har ikke blitt reprodusert av utviklerne enda:
aug. 14 th 2022 15:26 • boardgamearena.com/9/takenoko?table=291339986
J'ai le même soucis pour les objectifs parcelle. Il en reste 11, et j'ai beau appuyer pendant 10 minutes j'ai toujours le message comme quoi j'ai pioché un objectif qui a déjà été fait. Est ce que ça veut dire que les 11 parcelles restantes ont été faites ? Est ce que dans ce cas là on ne devrait pas avoir un message disant que les objectifs restant ont tous été fait, et que donc nous devons prendre soit un objectif panda soit un objectif jardinier ?
J'ai le même soucis pour les objectifs parcelle. Il en reste 11, et j'ai beau appuyer pendant 10 minutes j'ai toujours le message comme quoi j'ai pioché un objectif qui a déjà été fait. Est ce que ça veut dire que les 11 parcelles restantes ont été faites ? Est ce que dans ce cas là on ne devrait pas avoir un message disant que les objectifs restant ont tous été fait, et que donc nous devons prendre soit un objectif panda soit un objectif jardinier ?
Legg til noe i denne rapporten
Legg til her noe som synes relevant for å reprodusere denne feilen eller forstå forslaget ditt:
- En annen bord ID / flytt ID
- Løste F5 problemet?
- Oppstod problemet gjentatte ganger? Hver gang? Tilfeldig?
- Hvis du har et skjermbilde av denne feilen (alltid lurt) kan du bruke Imgur.com for å laste det opp og kopiere inn lenken til bildet her.