Alle rapporter
Takenoko rapporter
#50768: "Required gardener be on plot to complete objective"
Hva handler denne rapporten om?
Hva har skjedd, eller hva gjelder det? Vennligst velg
Regler: en regel i spillet har ikke blitt respektert
Detaljert beskrivelse
• Hvilken del av reglene ble ikke respektert av BGA-tilpasningen
Objective completed in prior turn, but could not click the card to get the points due to another issue already reported. Tried again later to complete it and game said gardener had to be on plot. It would not even allow the gardener to be on a neighboring plot of the same color. This is not how the game works.• Er regelbruddet tydelig i spilloggen? Hvis ja, Hvilket trekknummer?
no• Hvilken nettleser bruker du?
Safari v14.1
Rapporthistorikk
okt. 16 th 2021 9:38 •
Legg til noe i denne rapporten
Legg til her noe som synes relevant for å reprodusere denne feilen eller forstå forslaget ditt:
- En annen bord ID / flytt ID
- Løste F5 problemet?
- Oppstod problemet gjentatte ganger? Hver gang? Tilfeldig?
- Hvis du har et skjermbilde av denne feilen (alltid lurt) kan du bruke Imgur.com for å laste det opp og kopiere inn lenken til bildet her.